The detailed planning ratio 1/500 for urban renovation and development on both sides of Nguyen Tat Thanh Road in Ba Hien Town, Binh Xuyen District (Area 03)

30/03/2021

1. Project name: The detailed planning ratio 1/500 for urban renovation and development on both sides of Nguyen Tat Thanh Road in Ba Hien Town, Binh Xuyen District (Area 03).

2. Employer: Vinh Phuc Department of Construction

3. Scope and scale of the planning

3.1. Planning scope: Both sides of Nguyen Tat Thanh Road, belonging to the administrative border of Ba Hien town, Binh Xuyen district. Specifically:

- Area 1:

+ Adjacent to the Service Land of Ba Hien Town to the Northeast;

+ Adjacent to Tranh River and the administrative border of Thien Ke Commune to the Northwest;

+ Adjacent to Nguyen Tat Thanh Road, the housing area for workers and public works of Binh Xuyen II Industrial Park to the Southwest;

+ Adjacent to the DT.310B and the agricultural land of Ba Hien Town to the Southeast.

- Area 2:

+ Adjacent to the DT.310B to the Northwest;

+ Adjacent to Nguyen Tat Thanh Road to the Northeast;

+ Adjacent to Son Loi Industrial Park to the Southeast and the Southwest.

3.2. Planning scale:

- Area of the planned location: 81,4345 hectares;

- Population size:  The current population is 1,890 people; population after planning is 11,690 people.

4. Nature: The planned area is the area to be renovated and developed on both sides of Nguyen Tat Thanh Road in Ba Hien Town, Binh Xuyen District in order to effectively exploit the vacant land funds along the road, manage the building lines, construction order and urban landscape architecture. At the same time, the planning aims at renovating and embellishing the existing residential areas, serving as the basis for connecting infrastructure with neighboring functional areas and deploying construction investment projects to serve the local socio-economic development.

The diagram illustrating the location and relations between regions

Master plan of the land use ground

Overall perspective

Landscape architectural space diagram